pondělí 26. ledna 2015

Nákup z Aliexpressu

Po třech letech, co mám svojí zrcadlovku, se mi už celkem okoukal klasický černý popruh se žlutými nápisy Nikon. Vlastně ne celkem, ale celkem hodně. No a protože si můj přítel objednával klávesnici ze zahraničí (jemu totiž už asi přes rok na notebooku nejdou písmena Č, Ý, A, S, D, K, L a pak ještě nějaké klávesy, ptáte se jak se s tím dá pracovat? úplně normálně - vezmete si na pomoc klávesnici z jiného počítače, sice vám pak notebook zabere dvakrát víc místa, ale je to celkem zábava to sledovat) z obchodu Aliexpress, přidala jsem se k němu a objednala si nový popruh na foťák a dvě očnice k tomu, protože jsem tu svoji ztratila a ani nevím kdy a jak.






Těch popruhů mají v nabídce opravdu požehnaně a já jsem strašně nerozhodný člověk, takže jsem vůbec nevěděla, jaký si objednám. I když představu jsem měla, ale tahle má představa byla rázem rozbita na tisíc kousků tou úžasnou nabídkou popruhů ve všech možných barvách a provedeních. Hlavně puntíkaté byly naprosto boží! Ale nakonec to vyhrál tenhle. A proč? Protože už od první chvíle kdy jsem ho zahlédla, splňoval mou představu o novém popruhu k mému Nikonu! :)

Popruh jsme objednávali 7. ledna,  9. ledna popruh vyexpedovali a dnes 26. ledna mi přišel. Stál mě necelých 5 dolarů (asi 112kč), což je opravdu směšná cena, protože na českých e-shopech jsem tyhle barevné popruhy viděla okolo 300kč a výše. Poštovné jsme neplatili. Takže teď nezbývá než doufat, že popruh vydrží!



3 komentáře:

  1. Jéé, to je krása! :) Vůbec by mě nenapadlo, že se dá vlastně koupit takový úžasný a originální popruh :) Už vím, čím vylepším toho svého Nikoního krasavce :))

    OdpovědětVymazat
  2. Máš zkušenost i s nákupem dražších věcí odtama? Skla, předsádku, nebo tak něco? :)
    www.janakuzelova.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nemám :) ale asi bych si nic dražšího odtud neobjednávala, protože ty věci někdy vypadají jinak než na obrázku...

      Vymazat