pondělí 24. listopadu 2014

Vánoční Ikea

Nejvíc mám ráda jaro a léto a na zimu se nikdy netěším, ani na Vánoce, ale jak pak vidím všechny ty vánoční věci v obchodech a zápalím si doma první svíčku, začnu najednou úplně bláznit po všem, co jen trochu připomíná Vánoce a už plánuju, co si musím pořídit!

A tak, když jsme se s přítelem vydali pro pár doplňků do našeho bytu, který si chystáme v brzké době zařídit, neodolala jsem a vzala sebou foťák, abych mohla všechny ty vánoční drobnosti vyfotit a inspirovat se.
Samozřejmě tam byla hromada lidí, ale tak s tím člověk prostě už musí počítat. Ale dalo se to zvládnout, my jsme navíc byli tak zažraní do věcí, které se nám líbily, že jsme ani lidi kolem tolik nevnímali.

Miluju jejich vanilkové svíčky a těším se, až mi budou celé vánoční svátky vonět bytem. Taky se mi líbí jejich balící papíry a ozdoby ve tvaru soviček, ty jsou vážně boží. A všechny ty hvězdy, a lucerničky, a dárkové krabičky, a krabičky na cukroví...jooo, Vánoce tu budou brzy a jak tak nad tím přemýšlím, ještě vážně něco nutně potřebuju a budu muset Ikeu ještě před Vánoci navštívit! :)




























2 komentáře:

  1. Tak ten článek nemá chybu :) Hlavně ta druhá část v prvním odstavci je super. Hned jsem si tě představil v té nadšené náladě :))
    Máš čuch na fajnove detaily a jde to na těch fotkách vidět. Jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! :) S tím čmuchem na detaily nemohu jinak, než souhlasit! :)

    OdpovědětVymazat