neděle 28. srpna 2016

Strašně se těším...

...na film Inferno, který bude mít premiéru snad co nejdřív, protože se ho vážně nemůžu dočkat. Je natočený podle stejnojmenné knihy od Dana Browna, která byla jedna z nejvíc nejlepších, jaké jsem kdy četla! Tom Hanks v hlavní roli je samozřejmostí. A jako bonus prostředí přenádherné Florencie.

...na podzim (i když se každý rok s létem těžko loučím), protože miluju všechno to barevné listí, a na Halloween, protože mám děsně ráda ty dýně všude a tu strašidelnou atmosféru a budu si pouštět jeden horor za druhým.

...na novou knihu Larse Keplera, protože - ach, bože! Jak miluju jeho knihy! (nebo spíš jejich - je to manželský pár píšící pod pseudonymem) Stalker mě absolutně dostal a už mám absťák po další knížce. Playground má vyjít na konci srpna... už, už, už! 

...na každý nový dopis, který na mě čeká ve schránce. Dopisování (vlastně psaní všeobecně) mě poslední dobou vážně baví! 

...na premiéru filmu Dívka ve vlaku, protože ačkoliv tuhle knížku hodně lidí strhalo, mně se líbila a rozhodně na film půjdu!

...na objevování nových kaváren a pochutnávání si na kávě a dortech. 

...na nově vyvolané fotky ze Zenitu. Vždycky mě totiž překvapí, co jsem kde a kdy vyfotila a jak se to nepovedlo.

...na každou návštěvu knihovny a antikvariátu, protože vždycky objevím nějaký poklad a skvěle si odpočinu. 

...na další babinec a víno, a možná k tomu i tunu česnekové pomazánky :)

...na návštěvu podzimní Prahy. I když Praha je krásná v každém ročním období a za každého počasí, ale tu podzimní já mám prostě tak nějak nejraději...

...na další koncert mých nejvíc nejlepších Tata Bojs, protože už mi začínají chybět a vlastně začínají být skoro každoroční tradicí a co by byl rok mého života bez podlamujících se kolen při každém pohledu na Milana a bez Mardošových tanečků?!

...na nové album Depeche Mode! Jupí! Moje černočerná láska se vrací a doufám, že s ní i nové turné. A s ním i Dave se svojí těsnou sexy vestičkou! 

...na to, až mi lidi přestanou říkat, jak jsem hubená. Už mě to fakt unavuje, ale lidi jsou prostě takoví - netaktní. A já jim asi začnu na oplátku říkat, že jsou tlustí/plešatí/chlupatí, cha! 

...na čerstvě povlečenou postel, protože to je nejvíc boží, nejvíc dobře se pak spí a to snad milujeme všichni.

...na návštěvu filmových ateliérů Harryho Pottera v Londýně, protože prostě Harry, že jo! Harry je moje/vaše/jeho/naše láska.

...až se jednoho krásného dne vzbudím a na obličeji nebudu mít ani jeden jediný pupínek. Ale vzhledem k uplynulým probojovaným letem s mojí pletí je to pravděpodobné asi jako že se vzbudím a budu mít nosík jak knoflíček, haha :D

...na každé nové ráno a každý nový den, protože mi přináší nové a nové věci.

A na co se těšíte vy? :)
T.

P.S. Strašně moc vám ještě chci poděkovat za úžasné reakce na článek "Proč jsem tě milovala.". Něco takového jsem vůbec nečekala. Nejen že měl bezmála 400 zobrazení tady na blogu, ale strašnou radost mi udělaly i reakce, kterých jsem se dočkala osobně. Hlavně od mužského pohlaví mě to velmi příjemně překvapilo :) Ačkoliv jsem vůbec neměla v plánu něco takového zveřejnit, teď jsem za to ráda. Děkuju! ♥ 


8 komentářů:

  1. Na ty dva v podobě Larse Keplera si brousím zuby.
    Baví mě to tvoje, na co se těšíš, člověka to donutí se zamyslet sám nad sebou "a na co se těším vlastně já". Nehledě na to, že nás k tomu sama stejnou otázkou pobízíš. Každopádně s tou hubeností .... já už se jen usměju a řeknu geny .. a když mi nevěří, mám sto chutí jim říct to samé, co ty :D ... taková reakce na pobídku "najez se" v podobě zařvání "a ty už nežer" by taky asi nebyla k zahození. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak je rozhodně zkus! A pokud zkusíš, dej vědět, jak se ti líbili, já je mám fakt děsně ráda :)
      A mě zase baví, že to baví tebe! Mám z téhle reakce velkou radost, že to prostě není jen k přečtení, ale i k zamyšlení.
      A to "ty už nežer" použiju! :D těším se na ten výraz :D

      Vymazat
    2. No jestli toto opravdu někomu řekneš, tak to sem pak určitě napiš. :D

      Vymazat
    3. joooo to určitě zmíním, to bude stát za to! :D

      Vymazat
  2. Vše je tak krásně napsané! Vždy mi udělá radost tvůj nový příspěvek, když to tu navštívím. Stejně jako ty se těším na Inferno, ta knížka mě naprosto dostala.
    Krásný den přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju za chválu! A jsem ráda, že ti mé příspěvky dělají radost, to je boží :) A jsem tak ráda, že znám dalšího příznivce Inferna! :)

      Vymazat