pátek 5. srpna 2016

Červenec

Měsíc červenec byl plný změn, plný slunce, skvělých knih, taky plný hortenzií a spoustu mi toho přinesl.
Našla jsem nové oblíbence mezi knihami ( Dva proti říši a Všechny malé zázraky), vypila asi hektolitry ledového kafe, koupila si knížku o schizofrenii - Uvnitř mé hlavy (nějak jsem se poslední dobou zažrala do těhle témat), poprvé jsem ochutnala grilovanou makrelu (ňam!), upekla (konečně už!) ovocný koláč, o půlnoci tajně kradla hortenzii, abych s ní pak mohla udělat milion fotek a zdobit s ní stůl (a pak taky svoje břicho), taky jsem (znovu)objevila skvělé Coldplay (a stihla se zamilovat do Chrise Martina, protože je boží), které poslouchám pořád dokola spolu s Cocotte Minute, kteří mě taky neuvěřitelně chytli (a stihla jsem se zamilovat i do Martina Zellera, páč ten je teda taky vážně boží), poznala jsem nová místa a nové lidi a radovala se z velké návštěvnosti tady na blogu (ťuk ťuk, jen tak dál)!



zámek Šilheřovice



golfový areál Šilheřovice 


Když najdete zvíře, který má uši jako váš pes :))

Tyhle chvilky ♥ 



A na závěr si pusťte tohle video a pokud jste na tom s angličtinou stejně jako já, zapněte si titulky anebo prostě a jednoduše přeskakujte na zpěv :) Je to boží! I když já jsem z toho stejně moc neměla, protože jsem si celé video užívala jen Chrise (pro ty co náhodou neví - je to ten nalevo :D )



A jaký byl váš červenec? 
T.

4 komentáře:

  1. Terezko, ještěže ledového kafe :)) radši do toho horké moc nezkoušej, mi tak ta sklenička včera praskla :/ tak se budu muset vydat do Levných knih pro novou :D...
    A jak se ti líbí Uvnitř mé hlavy :)?
    Oh a Chris je úplně boží :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží, viď že jo? :))) no hele já už to mám vychytané - vždycky si to kafe udělám do hrníčku a po lehkém vystydnutí přelívám do skla :D A uvnitř mé hlavy ještě nečtu, mám ji tu připravenou a děsně se na ni těším :)

      Vymazat
    2. moc boží!
      no poprvé mi to s vloženou lžící neprasklo, podruhé jo :D nicméně mamka už mi koupila novou, občas je zlatá :D
      tak šup šup, ať mi můžeš poreferovat ;)

      Vymazat
    3. Tak máš hodnou maminku! :) Už to čtuuuuuu :) tak šup šup -čti taky, ať to můžem probrat! :D

      Vymazat